David i Victoria Beckham proslavljaju ove godine 23 godine braka, a fudbaler je svoju suprugu obradovao putovanjem najpre u Pariz i Veneciju, a potom i u susednu nam Hrvatsku.

Par je na letovanje poveo i ćerkicu Harper koja je upravo na ostrvu Lopudu, u blizini Dubrovnika, i proslavila 11. rođendan, a Victoria je na svom storiju javno podelila da uživa u Hrvatskoj.

''POSH pidžame i malo više votke'' napisala je uz stiker hrvatske zastave, a iznad fotografije sa suprugom Davidom kako posmatraju zalazak sunca.

Victoria i David Beckham letuju u Hrvatskoj.
instagram/victoriabeckham 

Vrlo brzo usledeo je i Instagram post sa opisom: ''Srećan vikend, poljupci iz Hrvatske!'', a na kojem su David i ćerka Harper sa morskim ježevima koje su sami ulovili. Sudeći po fotografijama, porodica Beckham pretežno provodi vreme na jahti, otkrivajući hrvatsku obalu.

 A da je u Hrvatskoj fudbaler otkrio još jednu pasiju, svedoče i fotografije koje su isplivale tokom njihovog odmora. 

 Ovom biseru Jadrana nije odolela ni ekipa glumaca koju čine komičar Chris Rock, glumci Woody Harrelson, Sacha Baron Cohen i supruga mu Isla Fisher, ali i bubnjar legendarne Metallice Lars Ulrich, a kako piše "Dubrovački dnevnik", Beckhamovi su smešteni u jednom od najluksuznijih kompleksa na primorju - Lopud 1483.

Ubrzo nakon toga, Beckhamovi su se uputili u Italiju, u Positano, odakle su nastavili da zabavljaju svoje fanove svakodnevnim objavama. Prvo je David objavio snimak Victorie Beckham kako opsesivno trenira, a zatim je ona objavila njegovu sliku sa filterom punim šljokica i sjaja.

 ''Dobrodošli ste! Poljupci iz Positana'' napisala je Spice Girl.