Victoria Beckham se trenutno oseća počastvovano i impresionirano. Počastvovano zato što je prisustvovala reviji Jacquemusa za jesen/zimu 2022, a impresionirano zbog svega što je videla, od destinacije rudnika soli u Provansi do modela prikazanih na jugu Francuske.

Prvi utisak jeste da je bivša Spice Girl samouvereno razbila modnu predrasudu o tome da crna boja nije boja za leto. Naime, Victoria je za ovu priliku odabrala all-black outfit koji je nepogrešivo stylish za svaku priliku, a gotovo svi komadi su iz njene kolekcije za proleće/leto 2023 - tako da je pored živopisne Jacquemus prezentacije na eteričnim belim brdima, još jedan brend bio u fokusu.

Kao i uvek, ženstvenost je u srži njenog modnog izdanja, sa senzualnom čipkom i otmenom svilom koje čine savršen konstrast njenom čvrstom stavu. Kožna clutch tašnica sa zlatnim lancem iz VB kolekcije posebno se izdvojila kao chic klasik koji podiže outfit na viši nivo.

U galeriji pogledajte ceo outfit.

Profimedia Pogledajte kako je izgledala na Jacquemus reviji.

Rame uz rame sa Simone Ashley i Jorjom Smith, Victoria je ponosno pozirala kao jedna od Jacquemus devojaka, izgledajući najuglađenije.

Ovom prilikom, dokazala je i da je uvek tu da podrži i proslavi uspeh mladih kolega, i to u svoj svojoj gracioznosti. Ono što im je oboma zajedničko? I Victoria i Jacquemus davno su prestali da se povinuju modnim pravilima. Zato ih i obožavamo.

Victoria Beckham i Jacquemus na modnoj reviji.
Profimedia