Kraljica stila Jennifer Lopez dobro zna da su bele haljine pravi letnji klasik, a do sada smo je nebrojeno puta mogli videti upravo u svedenim modelima u ovoj boji, ali ovog puta svoju odevnu kombinaciju ušarila je sa vanvremenskim cipelama - baletankama.

Latino diva pokazala je savršenu kombinaciju za vrele letnje dane. Budno oko paparaca uhvatilo ju je u trenutku kada se zaputila na ručak na Kapriju u Italiji, gde trenutno boravi.

Jennifer Lopez je tom prilikom oduševila stylish belom haljinom bez rukava, čiji donji deo krasi lepršavi materijal.

Jennifer Lopez uslikana je u kežual izdanju i baletankama.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ovoga puta odabrala je omiljenog dizajnera Azzedine Alaia, čije kreacije vole i Kim Kardashian, Rihanna i Beyonce. Haljina je izrađena od pamučnog poplina i odličan je izbor za dnevnu varijantu, iako može poslužiti i za noćni izlazak.

Jennifer lopez oduševila je letnjim belim izdanjem.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Posebnost je halter izrez, a zbog zategnutog dela u struku taj deo je vizuelno istaknut.

Sa ovako jednostavnom, a posebnom haljinom, ovog puta, umesto štikli, Lopezova se opredelila za klasične baletanke, u kojima se već slikala tokom medenog meseca u Parizu.

Koliko su one svestrane i iz sezone u sezonu sve poželjnije dokazuju i police omiljenih brendova u prolećnom i letnjem periodu. Zato smo se potrudili da odaberemo najlepše i olakšamo vam odabir pri sledećoj kupovini:

H&M, Zara Pogledajte kakve se baletanke nose ove sezone.