S dolaskom hladnijih dana, polako menjamo garderobu i beauty rutinu, a vraćamo se i jesenjim parfemima. Ako u moru noviteta ne znate gde početi, uvek je dobro izabrati mirisne klasike koji se savršeno uklapaju uz mekano pletivo i deblju odeću.

Prozračne i slatne letnje note tako će zameniti drvenasti i puderasti mirisi, pa u nastavku donosimo naše mirisne favorite za jesen 2022.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Za dašak svetla tokom kraćih dana i dužih noći, birajte drvenasti parfem koji sadrži duboke bazne note kedra, smole jele i mošusnog ambra omekšanog slatkim egipatskim jasminom i kožnim šafranom.

Maison-Francis-Kurkdjian-Baccarat-Rouge-540.jpeg
Maison Francis Kurkdjian 

Jo Malone Pomegranate Noir Cologne

Kasna jesen obeležava vrhunac sezone šipka, a zavodljivi i intenzivni parfem to slatko i oporo voće spaja s ružičastim paprom i ljiljanom iz Casablance. S njim će definitivno svi znati da ste ušli u prostoriju.

Jo-Malone-Pomegranate-Noir-Cologne.jpeg
Jo Malone 


Yves Saint Laurent Opium

Ako volite jake kultne mirise, ne tražite dalje od Opiuma. Senzualni miris snažne mešavine drveća i raskošnih začina poput smirne i tamjana isprekidan je gornjim notama mandarine i jasmina.

Yves-Saint-Laurent-Opium.jpeg
YSL 


Tom Ford Oud Wood

Ovaj parfem vas obavija oudom, egzotičnim začinima i kardamomom, a zatim izlaže svoju bogatu i tamnu mešavinu senzualnosti. Jak je i seksi zahvaljujući svom zemljanom i drvenastom buketu mirisa.

Tom-Ford-Oud-Wood.jpeg
Tom Ford 


Burberry Her

Kada nanesete ovaj jesenji parfem, odmah ćete osetiti sveže i voćne note. Pričekajte otprilike minut da se miris smesti na vašoj koži i biće uravnoteženiji do kraja dana. Topao je i pomalo gorak, alki gornje note kupine i trešnje čine ga razigranim i zabavnim.

Burberry-Her.jpeg
burberry