Pletena haljina je praktičan i elegantan komad koji obožavamo da nosimo u prelaznim sezonama. U nekoliko navrata smo imali prilike da je vidimo na slavnim damama poput Rosie Huntington-Whiteley, Sienne Miller i princeze od Walesa.

Kate Middleton je na nedavnom službenom posetu dečjem centru u Middlesexu odabrala elegantan model u zelenoj boji koji je nosila u kombinaciji s kaputom i pojasom slične nijanse.

profimedia-0736447086.jpg
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Princeza često kombinuje pristupačne komade sa svojom formalnom odećom s potpisom Alexandera McQueena i Jimmy Choo štiklama. Prilikom poslednje službene posete nosila je pletenu haljinu high-street brenda Mango. Influenserka Camille Charrière nedavno je predstavila saradnju s brendom, a slavne osobe od Sienne Miller do Selene Gomez snimljene su kako nose komade iz iste kolekcije.

profimedia-0736447018.jpg
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Haljina koja košta 5490 RSD rasprodata je u rekordnom roku, što ukazuje da je tzv. "Kate efekat" jednako moćan kao i prvog dana kada je postala princeza. Na našem tržištu haljina je dostupna u svetlijoj zelenoj nijansi, kao i bež nijansi.

37077757_43-99999999_01.jpg
Mango