Ako je suditi prema paparazzo fotkama sa snimanja druge sezone serije '''And Just Like That...'', fanovi kultnog 'Seksa i grada' imaju razloga za veselje. Osim što se Carrie prvi put pojavila u monoHromatskom izdanju, protagonistkinja serije snimljena je na setu u New Yorku u outfitu koji je obeležio film ''Sex and the City'' 2008. godine.

Naime, glumica Sarah Jessica Parker uhvaćena je u venčanici dizajnerke Vivienne Westwood koju je nosila kada je njen lik Carrie Bradshaw trebao da se venča za Zverku, ali se se on uspaničio i otišao.

Voluminozna venčanica sada je dobila dramatičan plavi svileni dodatak s rukavicama i salonkama u istoj boji. Ovoga puta Carrie nije imala dramatični veo, ali je ostavila pernati dodatak na glavi.

SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia U toku je snimanje druge sezone serije ''And Just Like That...'', a Carrie je još jednom podigla prašinu svojim modnim izborom.

Za sada možemo samo da nagađamo značenje iza ponavljanja upravo ovog outfita, dok svet nestrpljivo očekuje drugu sezonu. Je li epizoda s venčanicom deo Carrieinog oporavka od tragične smrti Mr.Big-a ili je sasvim običan outfit za jedan četvrtak?

Samo će vreme pokazati, a do tada nastavljamo da pratimo snimanje serije koje je u punom jeku.

profimedia-0735303576.jpg
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia