Za Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) smele modne kombinacije nisu nikakva novost, naprotiv, one su njen zaštitni znak. Setimo se samo oversize muških košulja, ptičjeg perja na glavi i svih onih slojeva i slojeva tila. 

Ekipa trenutno snima drugu sezonu nastavka serije ''And Just Like That'', a sudeći po prvim fotografijama sa snimanja, Carrie ostaje dosledna svom modernom & ekstravagantnom stilu. 

Deleći fotografiju behind the scenes, a sa natpisom „ulice Njujorka“, Sarah Jessica Parker dala nam je uvid u još jednu modnu kombinaciju o kojoj će se pričati. Pored teksas cargo pantalona (trend za jesen 2u1), svu pažnju pobrali su nesvakidašnji aksesoari - 3D torba u obliku goluba koju je dizajnirao JW Anderson, kao i Fendi torbica zakačena za članak noge - o da, lik Carrie Bradshaw je uvek išao korak ispred svog vremena kada je moda u pitanju.

profimedia-0728475472.jpg
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Tu je i Charlotte u all-black outfitu upotpunjenim belim detaljima, pink tašnom (i značajno lošijim modnim ukusom u odnosu na ''Sex And The City''). Druga sezona izlazi 2023. godine, ali tačan datum i dalje nije objavljen.

profimedia-0728475441.jpg
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia