Verovatno vam je teško da poverujete da pojedine haljine koje je glumica Sarah Jessica Parker nosi u nastavku kultne serije "Sex and the City" vrede samo pet dolara, a kupljene su u second-hand radnjama, navode kostimografi kuće HBO za "Page Six".

Naime, Molly Rogers i Dany Santiago, kostimografi koji su radili na novoj sezoni serije "And just like that", otkrivaju da su određene haljine novinarke Carrie Bradshaw nemaju etiketu skupocenog brenda i da su kupljene u second hand prodavnicama. Dodali su i da su pojedine kracije koštale između pet i šest dolara. 

Obožavatelji kultne serije imali su podeljene komentare kada je reč o modnom izrazu čuvene Carrie u novoj sezoni još dok se serija snimala, a mediji su konsantno objavljivali fotografije sa seta.

Za jednu specifičnu haljinu, fanovi su mislili da pripada robnoj marki „Forever 21“, međutim Dany Santiago je to demantovao.

Haljina Carrie Bradshaw koja je privukla veliku pažnju kupljena je u sacond shopu
Profimedia 

 "Radi se o haljini koja zaista košta šest dolara i kupljena je u nekoj random prodavnici u Njujorku pre par godina. Kasnije smo saznali da pomenuta marka ima veoma sličnu haljinu, sa veoma sličnim dizajnom, ali nije reč o istom komadu odeće", objasnio je.

Kako dalje navodi, pandemija ih je inspirisala da idu na staromodniji način oblačenja.

"Nismo želeli da trošimo gomilu novca na skupocene haljine. Mislimo da ni Carrie Bradshaw u seriji, nakon pandemije, ne bi to radila. Umesto toga smo se odlučili za neki vintidž izgled", rekao je Danny.

Pojedina izdanja poznate kolumnistkinje privukla su veliku pažnju - poput raskošnih haljina, kombinezona i cipela, a njena izdanja snimanja serije, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Profimedia Izdanja slavne glumica sa snimanja serije