Kanye West i Julia Fox, ubedljivo najpopularniji par od početka godine, nastavljaju da uživaju u svojoj vezi putujući po celom svetu. Poslednja stanica? Francuska. Tačnije, Nedelja muške mode u Parizu, gde je tek održana Kenzo revija za jesen/zimu 2022/2023.

Reper i dizajner i glumica i konceptualna umetnica, svesni ogromne medijske pažnje koju izazivaju, priredili su iznenađenje za kamere koje su ih kako su ih nestrpljivo čekale.

Prvo zajedničko javno pojavljivanje ispratilo je trend koji su postavili Jennifer Lopez i Ben Affleck - usklađen, matchy-matchy outfit. U slučaju Kanye Westa i Julie Fox, u pitanju su bile all-denim modne kombinacije.

Profimedia Nova devojka Kanye Westa, Julia Fox, zablistala je sa reperom na Nedelji mode u Parizu.

Dok je bivši muž Kim Kardashian nosio crne čizme sa debelim đonom preko jeansa, te kopčanu, podstavljenu jaknu, naočare za sunce i crne rukavice, Julia Fox je zasenila Schiaparelli komplet koji se sastojao iz teksas cargo pantalona niskog struka i teksas kratke jakne koja zbog dodatka grudnjaka neodoljivo podseća na onu koju je Jean Paul Gaultier kreirao za Madonnu 1990. godine. 

Pored upečatljivog outfita i lepote koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, Julia Fox imala je dramatičan faraonski makeup look.

Da li će ovaj par uspeti da nadmaši popularnost koju su imali Kim i Kanye? Ostaje da vidimo.