Još u januaru nam je stigla zvanična informacija da se planira nastavak kultne serije "Sex and the city", a već sutra ćemo imati priliku da gledamo omiljene žene i negovanje pravih vrednosti i prijateljstva.

Iako u nastavku ne učestvuje i Kim Catrall, uloga Samanthe, željno iščekujemo sutrašnju premijeru čija će se radnja fokusirati na priču o ženama u pedesetim godinama i sa čime se one nose. Dakle, očekuje nas nešto potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli!

Ako ste među onima koji obožavaju "Sex and the city" sigurno mislite da znate sve o svojim omiljenim ženama. Možda mislite da poznajete, ženu kojoj ne možemo ni da zamislimo zamenu za ulogu, Carrie Bradshaw, ali verujte nam da tu ima još mnogo toga da se nauči o glavnoj glumici.

Pa pre nego što se već sutra prepustite gledanju nastavka kultne serije "And Just Like That..." obavezno proučite sve što do sada niste znali o Parkerovoj.

1. Ima podugačku listu predaka

2010. godine, Sara je učestvovala u dokumentarnoj seriji "Šta misliš ko si?" i tu je otkrila neke podatke iz prošlosti svojih predaka. Naime, prvi podaci o njenim precima sežu do davne 1849. godine, došli su za Zlatnom groznicom u Kaliforniju.

2. Ona je jedno od osmoro dece u svojoj porodici

Parker je rođen 1965. od majke Barbare i oca Stivena Parkera koji su, između svog i Barbarinog drugog braka, imali ukupno osmoro dece. Parkerova braća i sestre su joj i kolege glumci Timothy Britten Parker i Pippin Parker.

3. Nosila je crnu boju na venčanju

„Bilo mi je previše neprijatno da se udam u belom, a i Matthew i ja ne volimo da smo u centru pažnje“, rekla je glumica jednom prilikom. Tako se, odstupajući od tradicije, odlučila za crnu haljinu na volane od Morgane Le Fay.

4. Bila je profesionalna balerina

Sara Džesika Parker kaže da je njeno detinjstvo obojio balet. On joj je kasnije pomogao i kao glumici kada je bilo potrebno da izvede neke akrobacije ili kada je bila primorana da trči u štiklama od 12 cm po NJujorku u kultnoj seriji..

5. Umalo nije odbila ulogu u seriji Seks i grad

"Imala sam nekoliko briga. Nisam želela da se skidam i da izgovaram ružne reči. Takođe se plašila da ako prihvati tu ulogu, neće imati vremena za snimanje filmova", rekla je Sarah Jessica Parker u jednom intervjuu.