Letnje vreme donosi nam najveću želju za malim iskorakom iz zone komfora, kada je u pitanju manikir, te smo se odlučili da inspiraciju potražimo kod slavnih nail artista i modnih devojaka koje imaju hrabrosti da načine suptilnu promenu i ulepšaju sebi tople julske dane.

Jer, postoji li pogodniji trenutak za eksperimentisanje od letnje sezone? Naravno, ne planiramo da potpuno napustimo sve classy postulate i zakoračimo u neku drugu krajnost kada je reč o lakiranju noktiju, već da kroz tek poneki mikro trend prilagođen sopstvenoj ličnosti, pokažemo svoj stil.

 Priznaćete, sveže urađeni manikir zaista nam donosi neku trenutnu radost, a kada je nijansa prilagođena ličnom senizibilitetu, onda ćete moći da nastavite da uživate pri svakom pogledu na vaše negovane ruke.

U nastavku pogledajte najlepši odabir trendova za lakiranje noktiju u sezoni leto 2023.

1. Zelena boja

Aktuelna je kod Victorie Beckham, Kate Midletton ponela je čak 3 outfita u različitim nijansama zelene na tek završenom Wimbledonu - očekivano je da će se trend zelene boje preneti i na letnji manikir. Možda ćete se iznenaditi, ali ovo je jedan od bezbednijih iskoraka u svetu lakiranja noktiju.

2. Letnji french manikir

Jedan od najpopularnijih stilova za lakiranje noktirju - french manikir, u letnjoj sezoni dobija svoj nežni upgrade. 

3. Mlečno-sedefasti beli nokti

U ovoj kategoriji nalaze se i popularni glazed donut i angel nails trendovi, koje nam je prezentovala IT devojka Hailey Bieber,  s tim da je i nekada omiljena nijansa laka naših mama i baka - sedefasto bela, zapravo jedna od modernijih boja za lakiranje!