Sveže inspiracije za manikir nikada nam nije dovoljno, a naročito kada je slučaj da je poslednji trend istovremeno i dobro poznat, samo u poboljšanoj verziji. Primetili ste da već neko vreme dominiraju glazirani nokti koji imitiraju sjaj sećerne krofne, a sada je došao red na suptilniji i mekši trend lakiranja noktiju.

Prvi put smo „anđeoske nokte“ videli na Instagram nalogu slavnog manikira Toma Bachika, odnosno na jednoj od najpraćenijih zvezda na ovoj društvenoj mreži - Seleni Gomez.

Kako bi postigao ovaj sjajni, nebeski manikir, Bachik je koristio dve nijanse. Dok trend glaziranih noktiju pruža hromirani sjaj, anđeoski nokti imaju suptilnu iskricu koja hvata svetlost na veoma delikatan način. Reč je o sitnom šimeru.

Na sreću, ovaj izgled je tako lako postići i sa trajnim, ali i sa standardnim lakom za nokte.

Zaokružili smo neke od najboljih “anđeoskih” manikira koje smo za vas pronašli na Instagram nalozima slavnih manikera. 

Ova nijansa naziva se "mesečeva svetlost", pa, ko je ne bi poželeo na svojim noktima?

 Mnogi anđeoski nokti kreirani su uz pomoć više nijansi, pa je takav slučaj i sa ovim manikirom. Sastoji se od mešavine ružičastih i plavih šljokica, koje priznajemo, u duetu izgledaju fantastično, a posebno će se istaći na preplanulom tenu. 

 Koliko je očaravajuć ovaj čisto zlatni sjajni lak? Poručite na suptilan način da ste dama koja prati trendove na sebi svojstven način.

 Možda i najzastupljenija "angel" manikira je upravo ova verzija: pročišćena, nežna i romantična.