Iako u svetu manikira vladaju neki od najzanimljivijih trendova lepote, kratki i prirodni nokti nikada neće prestati da budu u modi. Ova praktična varijanta manikira uvek izgleda uredno, elegantno i luksuzno. Zato smo inspiraciju pronašli u manikiru Sophie Richie, trendseterke koja od venčanja ne prestaje da bude izvor beauty i fashion inspiracije.

Sofija-Rici.jpeg
Instagram Screenshot 

TikTok i društveni mediji ponovo su rasprodali kozmetički proizvod. Nakon što je Sophia objavila IG Story sa svojim kratkim nude manikirom, nije trebalo dugo da nijansa laka za nokte koji je otkrila nestane sa polica prodavnica.

Lak za nokte koji je rasprodat skoro svuda

lak za nokte, Sofija Riči TikTok/cosmetics_lab_

U pitanju je Essie lak za nokte u nijansi Skinny Dip. Po mnogima, to je savršena nude nijansa koja ostavlja blago providnu ružičastu nijansu.

A na IG storyju ona je otkrila da je tajna ovog „old money“ manikira u nanošenju dva sloja. Pošto je u pitanju nude nijansa, pogodna je za svakodnevno nošenje, u bilo koje doba godine. Iako je rasprodata u mnogim prodavnicama širom sveta, nijansa koja je zaludela kozmetičku zajednicu na društvenim mrežama i dalje se može naručiti preko sajta zvaničnog brenda.