Ukoliko ste verni čitalac naših trend reportova, već sada znate da postoje određene boje koje će dominirati tokom 2024. godine u različitim segmentima. Od mode, preko lepote, pa sve do dekora, na našem sajtu pronaći ćete najsvežije tendencije i vodeće nijanse za predstojeći period.

Kako nas topli dani ove nedelje sve više asociraju na proleće, tako se i naš fokus pomerio ka svetlijim bojama i novim idejama. Kada je reč o manikiru, iako uglavnom preferiramo klasične nijanse laka za nokte, to ne znači da ne volimo da čujemo šta je to the latest thing.

Od snežnobelih do metalik nijansi, postoji mnogo toga između što će biti aktuelno u narednim mesecima. Ali, kako su pastelne nijanse uvek nosile nešto posebno, mi predviđamo da će trend nežnoplave boje biti u top 3 najtraženijih boja lakova za nokte za proleće 2024.

Ova meka, plava nijansa viđena je širom modnih pisti kod brendova kao što su Stella McCartney, Fendi i Versace, u paru sa suptilnim krem nijansama i srebrnim dodacima. Nakon što smo uočili sve te odevne kombinacije, postalo nam je jasno da će ova boja biti sveprisutna u narednoj sezoni.

Dovoljno je da na nekoliko minuta prođete Instagramom i videćete ovaj trend svuda. Podsetimo, ova nijansa je bila prilično popularna i prošle godine, na prvom mestu zahvaljujući IT devojci Sofiji Richie Grainge koja je među prvima promovisala trend.

Sudeći po modnim pistama, mislimo da će se vratiti i biti traženija nego ikad tokom prolećnih, ali i letnjih meseci.

 Dakle, ako želite biti korak ispred svih i isprobati nežnoplave nokte - ovo je pravi trenutak.

 Izvor: ELLE / N.K.