Uzbudljiva praznična sezona donosi sa sobom svetlucavost, božićnu estetiku prepoznatljivu po filmovima koje rado gledamo u ovom periodu, ali i sofisticiranost i eleganciju, predstavljajući priliku da izrazimo svoj stil kroz paletu boja koje dominiraju hladnim mesecima. I dok su klasične boje možda očekivane, to ih ne čini manje impresivnim. Zbog toga rolka od pletiva i savršeni par jeansa ili kombinacija bele majice i ukrojenog blejzera nikada neće izaći iz mode. Klasika koja se dobro iznese uvek izgleda doterano i skupo. Takav je slučaj i sa manikirom.

Kada je reč o bojama laka za nokte, najpoznatiji nail artisti uvek kažu istu stvar: mlečne nijanse vladaju na proleće i leto, ali jesen i zima su rezervisane za duboke nijanse. Jedna nijansa posebno se istakla kao imperativ skupocenog looka, reč je o black cherry nails. Nokti u boji crne trešnje su sofisticirani izgled koji doprinosi dodatnoj eleganciji - oni su simbol elegancije i luksuza koji istovremeno naglašava individualnost i trendi izgled u svetu manikira

ŠTA SU NOKTI U BOJI CRNE TREŠNJE?

Kao što i samo ime sugeriše, oni imitiraju boju crnih trešanja. Nalaze se negde između tamnocrvene i duboke ljubičaste, pa u okviru trenda možete prilagoditi savršenu nijansu svom tenu i željenoj estetici.

ZBOG ČEGA IZABRATI NOKTE U BOJI CRNE TREŠNJE?

Ova boja laka za nokte se često lepo uklapa sa tamnijim jesenjim i zimskim paletama boja. Podseća na boje lišća koje tamni u jesen i pristaje uz svečane outfite. 

KAKO NOSITI NOKTE U BOJI CRNE TREŠNJE?

Volimo ovu boju na kratkim noktima, ali može lepo izgledati na svim dužinama noktiju. Takođe smo je videli u različitim varijacijama, kao tek blagi akcenat ili uz francuski manikir. U nastavku smo izdvojili nekoliko načina kako nositi ovaj klasičan, a opet trendi manikir.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.