Like a therapy fragrance lansirao je dva potpuno nova proizvoda u svom asortimanu - tečni sapun i kremu. Oba proizvoda namenjena su nezi kože ruku i tela, dermatološki su testirana na osetljivu kožu, imaju 100% sastojke prirodnog porekla i pogodni su za vegane.

Jedan od ključnih sastojaka oba proizvoda je revolucionarni VitaCell® Aronia Waters, supstanca obogaćena vitaminom C koja ostavlja kožu nahranjenom i mekom. To su 100% prirodne biološke vode koje u sebi nose suštinsko bogatsvo biljaka dobijenih direktno iz njihovih ćelija. Bogate su jedinjenjima sa antioksidantima i imaju umirjujući, hidrirajući i čak anti-ageing efekat na kožu.

 Like a therapy fragrance lansirao tečni sapun i kremu
Promo 

Kao što se moglo i očekivati, u Like a therapy fragrance, mirisi imaju važnu ulogu i u ovim proizvodima. Zbog toga su veoma pažljivo birani kako bi doprineli maksimalnom uživanju prilikom njihovog korišćenja. Mirisi su napravljeni u Grasu, Francuskoj, prestonici parfemske industrije, gde su kreirane sve mirisne note ovog brenda.

WASH za ruke i telo u sebi ima svež miris zelenog čaja, koji pretvara svaku njegovu upotrebu u “terapeutsko putovanje”, dok CREAM ima delikatan i sofisticiran miris belog čaja. Svaka upotreba ove kreme je kao blažen trenutak spokoja i čistog užitka. Krema je takođe obogaćena uljem lešnika i jojobe, kao i ši buterom, što je čini dodatno hidrirajućom i negujućom.

 Like a therapy fragrance lansirao tečni sapun i kremu
Promo 

Otkrijte magiju prirodnih sastojaka ovih proizvoda, posebno formulisanih da miluju vašu kožu i ostavljaju je mekom i svilenkastom.

Prigrlite ovaj svakodnevni ritual kao blagotvorno bekstvo koje budi vaša čula i oživljava vaš duh.

LAT new campaign nov 23 post.png
Promo