Postoji li još uvek neko ko ne sme da prizna da voli Zara parfeme? Ne samo što imaju sjajnu ponudu raznovrsnih mirisa, kao i stylish bočice, nego su i vrlo pristupačni, te čine ozbiljnu konkurenciju velikim brendovima. 

Ove sezone jedan se posebno izdvaja, a u pitanju je Red Temptation. TikTok preplavila je informacija da je ovaj parfem neuporedivno jeftinija verzija kultnog Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, čija je cena oko 250e. Prefinjen, senzualan i slatkast, ovaj miris jedan je od najluksuznijih na tržištu, dok Zara verzija sa identičnim notama šafrana, jasmina, cedra, ambera dolazi za samo 20e.

0110242999_6_1_1.jpg
Zara 

Red Temptation ima kremastiji završetak zbog dodatka nota pralina. Iako zvuči idealno za ljubitelje slatkih, gurmanskih parfema, voleće ga i oni koji preferiraju drvenaste, i to zbog zemljanih sastojaka ambera i mahovina. Ovaj raskošan miris upravo je onaj koji se opčinjava gotovo svakoga, što je i razlog zbog kog je Baccarat Rouge 540 jedan od najpopularnijih na svetu. Takođe, njegova otmena toplina biće idealna za praznične večere i partije.

03377-768x768.jpg
Maison Francis Kurkdjian 

Za kraj, važno je naglasiti i da bez obzira na drastičnu razliku u ceni, oba parfema su izuzetno postojana i trajaće vam dugo jer ih zbog snažnih nota nećete stavljati u velikim količinama.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.