Do sada smo navikli da u ponudi popularnog high street brenda Zara često nailazimo na modne komade koji neizostavno podsećaju na predmete luksuznih brendova, a ništa drugačije nije ni kada su u pitanju parfemi. Tako je tokom godina Zara postala mesto poznato po mirisima koji su prave kopije luksuznih, dizajnerskih parfema, a ovo poslednje poređenje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Ne treba previše naglašavati da Zara više nije mesto koje posećujemo pre svega zbog ponude lepih modnih komada, već i zbog bogatog izbora kozmetičkih proizvoda, ova high-street prodavnica je sve omiljenije mesto mnogih zaljubljenika beauty sveta.

Zara je počela da ispisuje svoju priču u svetu lepote parfemskim notama, pa je danas reč o zaista ozbiljnim kolekcijama kojima malo ko može da odoli. Ono što se često dešava jeste da neki od njihovih mirisa podsećaju na kultne parfemske klasike, kao što je sada slučaj sa Zara Golden Decade i Yves Saint Laurent Libre parfemom.

U pitanju je topao i elegantan miris koji sadrži note jasmina, cveta narandže i slatke lavande i idealan je za one posebne, elegantne prilike u kojima želimo da pokažemo svoju najbolju verziju. U odnosu na cenu, ima zavidnu i postojanost i intenzitet, te ako tražite dnevnu varijantu, biće idealan, dok YSL original sačuvajte za važnije prilike.