Čuveni parfem lansiran 2018. godine, Lost Cherry je postao favorit među pripadnicima zajednice ljubitelja parfema. Prepoznatljiv miris sadrži gornje note gorkog badema, likera i crne trešne, srednje note višnje, šljive, turske ruže i jasmina, sa baznim notama vanile, cimeta, tonka zrna, Peru balzama, benzoina, sandalovine, karanfilića, kedra, pačulija i vetivera.

Tom Ford je pre nekoliko dana proširio Cherry kolekciju parfema uz dva nova parfema sa mirisom trešnje. Pored čuvenog Lost Cherry parfema, koji je tokom godina zaradio status kultnog klasika, sada se kao deo nove Private Blend Cherry kolekcije nalaze još i Electric Cherry i Cherry Smoke.

Za one upućenije, nije tajna da Zara inspiraciju crpi iz najpopularnijih parfema koji se mogu naći na policama parfimerija i drogerija, pa se o nekim primercima već pročulo, a o poslednjem koji je došao u fokus javnosti zaintrigiraće sve ljubitelje voćnih mirisa.

Za ovaj voćno-slatki miris u kojem ćete osetiti note crne trešnje, gorkog badema i likera potrebno je izdvojiti preko 300 evra za 50 ml, ali ako želite, možda probati Zarinu povoljniju verziju Cherry Smoothie po ceni od 1,990 dinara.

I u Zarinom mirisu u gornjim notama ćete osetiti miris trešnje i slatkog badema, a neki čak tvrde da je njegova trajnost iznenađujuća s obzirom na cenu.

U videu ispod pogledajte još neke povoljne parfeme koji mirišu isto kao neki iz redova luksuznih:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease