Najuzbudljiviji deo svake sezone je praćenje najnovijih trendova u segmentima mode, lepote i lifestylea. Ovog decembra, čini nam se da posebno uživamo u praćenju onoga što je popularno u svetu lepote. Evo šta sam do sada primetila: vampy izgled - tamnocrvene usne i nokti zvanično su se vratili. Nastavite sa čitanjem da biste otkrili četiri beauty trenda koja je najlakše rekreirati.

Latte make-up

Latte stil šminkanja je primamljiv trend koji označava nežan, monohromatski izgled u svetlosmeđim nijansama. Potrebna su samo dva ključna proizvoda: bronzer koji nanosimo na obraze i na kapke, kao i latte ruž ili sjaj na usnama.

Cherry mocha manikir

Cherry mocha nokti su jedan od najmodernijih jesenjih manikira. Reč je o dubokoj, otmenoj nijansi koja podseća na crne trešnje.

Tamne usne

Tamno našminkane usne u dubokim nijansama kestenjaste, bordo i boje merlota su jesenji klasik.

Megawatt Glow

Ovo je tehnika šminkanja koja uključuje dodavanje sjaja očima i obrazima kako bi se poboljšao celokupni izgled tena. Posebno je popularan tokom jeseni i zime, kada korišćenje veće količine highlightera može osvežiti rutinu hladnijeg perioda godine.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.