Sezona darivanja je zvanično počela, što znači da smo u potrazi za sitnicama koje radost znače. Od niche parfema, preko kozmetike, do najlepše šminke, advent kalendari su riznica omiljeni proizvoda koje želimo. Tradicionalno dizajnirani s 24 poklona, u živopisnim kutijama, postali su i važan deo dekora naših stanova i makeup cornera. A najbolji deo je - da neki od njih donose najluksuznije i najređe proizvode koji su teško dostupni. 

Od YSL-a i Diora, pa do Sephore i Kiehl's-a, poznati brendovi i ove godine nude najbolje za poklone za naše najdraže - ali i nas same. Neke proizvode smo već dobro isprobali, a neke ćemo tek otkriti u malim promotivnim pakovanjima na kojim ćete posebno biti zahvalni prilikom putovanja avionom. U nastavku, pogledajte 10 najlepših advent kalendara za zimu 2023, a u koje vredi investirati.

1. YSL

YSL.jpg
YSL 

 2. Armani

armani.jpg
Armani 

 3. Dior

dior.jpg
dior 

 4. Diptyque

diptyque.jpg
Diptyque 

 5. MAC

MAC.jpg
MAC 

 6. L'occitane

Loccitane.jpg
Loccitane 

 7. Rituals

rituals advent.jpg
Rituals 

 8. Kiehl's

kiehls-holiday-2023-advent-calendar.jpg
Kiehls 

 9. Net-a-porter

net-a-porter.jpg
Net-a-porter 

 10. Sephora

s2682284-main-zoom.jpg
Sephora 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.