ELLE Srbija je najčitaniji modni magazin kako u Srbiji, tako i širom sveta, a pored mode, svakog 22. u mesecu donosimo različit spektar tema za osvešćenu, savremenu ženu: aktivističkih, beauty, lifestyle, dekor, i sl.

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti Eucerin® DermoPure Gel za čišćenje sa trostrukim efektom. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@adriamedia.rs.

EUCERIN®DERMOPURE GEL ZA ČIŠĆENJE SA TROSTRUKIM EFEKTOM

ČISTA KOŽA BEZ FLEKA OD BUBULJICA

Čišćenje lica je baza dobre nege kože sklone aknama, a uz novi Eucerin®DermoPure Gel za čišćenje sa trostrukim efektom, čišćenje dobija novu dimenziju jer ovaj preparat istovremeno umanjuje bubuljice, fleke od bubuljica i neželjeni sjaj.
Inovativna formulacija ovog preparata sadrži salicilnu kiselinu koja uklanja nečistoće i otpušava pore, AHA/BHA/PHA
kiseline koje deluju kao blagi piling, uklanjaju mrtve ćelije sa površine kože i umanjuju tamne tragove od akni i tehnologiju
protiv sjaja za temeljno uklanjanje sebuma, nečistoća i šminke.

Eucerin®DermoPure Gel za čišćenje sa trostrukim efektom upotrebljavajte ujutru i uveče. Odmah nakon toga osetićete kako je vaša koža meka i baršunasta, a posle redovne upotrebe kako postaje očigledno čistija, sa manje bubuljica i fleka.

Iznos uplatite na račun: 265-1630310006386-66, poziv na broj: ELLE, svrha uplate: Pretplata na magazin ELLE, korisnik: Adria Media Magazine d.o.o. Kopiju uplatnice s narudžbenicom pošaljite na adresu: Poštanski pregradak 58, 11103 Beograd 4. Podatke možete poslati i na imejl pretplata@adriamedia.rs ili popuniti obrazac za pretplatu na sajtu www.adriamedia.rs.

Pretplata će krenuti od narednog broja zavisno od prijema vaših podataka. U cenu je uračunata poštarina.