Ako postoji jedna stvar zbog koje u modnom smislu volimo hladniju sezonu, to su svi ti kvalitetni odevni komadi od prirodnih materijala poput vune i kože koji instant oplemenjuju naš stilski izgled. Budući da je vreme u proteklim nedeljama vrlo kišovito i sivo, često uhvatimo sebe kako se okrećemo osmišljavanju odevnih kombinacija koje će nam ulepšati raspoloženje i učiniti da se osećamo dobro.

Već smo naučili da je od krucijalne važnosti posedovati sjajne basic komade koji će nam omogućiti da ih nosimo iznova i iznova, a pritom poštujući trendove u meri u kojoj želimo. Stylish devojke sa Instagrama ovladale su ovom modnom slagalicom, te ih ove jeseni i zime vidimo u sjajnim lookovima koje želimo da iskopiramo. Najbolja stvar? Idealni su za provođenje dugih dana u kancelariji, gde je business code zastupljen, istovremeno dopuštajući da pokažete svoj lični pečat.

U nastavku pogledajte pet najlepših outfita koje smo videli u proteklim nedeljama na našim fashion devojkama.

1. Crne čizme + farmerice + bež kaput

2. Bomber jakna + basic majica + elegantne pantalone

3. Cigaret pantalone + svilena košulja + trench mantil

4. Bela košulja + kožne pantalone + salonke

5. Rolka + ravne pantalone + mokasine

 Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.