Sa početkom novembra, i potpunim prelaskom na jesenju paletu boja, fokusirali smo se na tonove koje imitiraju prirodne pejzaže - topla terakota, zemljano-crvena i tamnosmeđa. Klasična bež je dugo bila neutralna osnova palete za jesen/zimu, ali od ove sezone, pored bordo, braon boja postala je IT nijansa u svim kategorijama. Povezujemo je često sa 90-im godinama, oživljenom estetikom koja je imala ogroman uticaj na poslednje dve godine mode. Setimo se da su Jennifer Aniston, Tyra Banks i Mariah Carey učinile čokoladno-braon bojom koja je definisala ovu deceniju, a sa ljubavlju prema svemu što je nostalgično, ovu nijansu su u potpunosti prihvatile i današnje trendseterke.

Imajući ovo na umu, pregledali smo skorija modna izdanja omiljenih nam Francuskinja i primetili mikro-trend koji se pojavljuje u pariskom stilu - smeđe pantalone. Prepoznavši svestranost ove klasične nijanse, stylish devojke iz Pariza uparuju je sa svime - od ukrojenih sakoa do udobne trikotaže. Ima nešto u tome što čini da braon pantalone trenutno odaju skupoceni efekat, a da ne govorimo o tome koliko su prikladne za jesenji i zimski period.

Uverite se sami - sakupili smo pet chic outfita Francuskinja sa braon pantalonama, primećenih na cool devojkama sa Instagrama. Pronađite ih u nastavku!