Fashion eksperti u svom garderoberu uvek imaju klasične, vanvremenske komade koji ne izlaze iz mode. Oni su baza svega – bilo da je u pitanju oversize sako sa naramenicama, crne cigarette pantalone, mala crna haljina, ili basic top u beloj boji koji tako dobro ide uz jeans. Ali ono što ove statement kombinacije zapravo podiže na viši nivo jesu aksesoari.

Zlatne minđuše postale su poput makeup-a bez kog ne izlazimo iz kuće, a bordo torbu je kao imperativ sezone postavio Simon Portre Jacquemus, te zapečatio Sabatto u Ancora kolekciji. U nastavku otkrijte kojih 5 aksesoara će učiniti da vaš outfit ove jeseni izgleda skuplje i elegantnije.

1. CRVENA TORBA

Glavni utisak sa modnih revija za jesen/zimu 2023, to je da vatreno crvena prevladavna, a chic aksesoari poput torbi su u fokusu. Kao što su dokazale kolekcije velikih brendova, torba u ovoj boji će učiniti da vaš outfit izgleda fashion i luksuzno.

2. ZLATNE MINĐUŠE

Raskošni duh starih vremena želi bismo da osetimo svaki dan, ali ipak, u manje ekstravagantnim prilikama biramo suptilnije komade nakita. Važno je samo da su uvek zlatni.

3. IQOS ILUMA

Novi IQOS ILUMA uređaj je otelotvorenje tihog luksuza, sa elegantnim dizajnom, različitim bojama i jedinstvenim karakteristikama. Pored estetskih benefita koje se savršeno uklapaju u stil trendseterki, važno je naznačiti da prelazak na IQOS Ilumu predstavlja manji rizik za vaše zdravlje od nastavka pušenja cigareta.*

(Bazirano na ukupnim dokazima dostupnim za IQOS u poredjenju sa nastavkom pušenja. Vidite važne informacije na rs.iqos.com)

ebd9fe2ae0676d2dd2d03bee777b9e11789732c7.jpg
iqos 

4. SVILENA MARAMA

Chic dezenirana marama možda odiše duhom starih vremena i filmova s Audrey Hepburn u glavnoj ulozi, ali je zapravo danas nose modern it devojke. Svaka modna kombinacija dobija sofisticirani ton, a ako želite vajb Francuskinja, umesto kose, vežite je oko vrata.

5. NAOČARE U OBLIKU PRAVOUGAONIKA

Da budemo iskreni, naočare same po sebi čine da outfit izgleda skuplje, ali su pravougaone siluete one koje ove godine izazivaju WOW efekat.

*Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.