Na prošlogodišnjem jesenjem mesecu mode, Bella Hadid je na reviji modne kuće Victoria Beckham za proleće/leto 2023. prošetala u limeta zelenoj haljini koja je u narednim mesecima postala apsolutni hit. Nosile su je žene od kraljevskih događaja do Wimbledona, a prva je kao najbolja ambasadorka svog brenda, nosila u izlasku s Davidom u New Yorku u kombinaciji s crnim čizmama i crnom torbicom.

Dizajn ove haljine potpisuje upravo Victoria Beckham, a u poslednje vreme viđena je na svim ženama od stila današnjice!
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Tri meseca kasnije, Kendall Jenner ju je ponela na partyju u Dubaiju, a stilizovana baš kao Bella na modnoj pisti - s crnim lateks rukavicama i crnim čizmama.

 Ove godine u maju, nosila ju je i španska kraljica Letizia i to na krunidbi kralja Charlesa III, a Gathered Waist Midi Dress trenutno se prodaje po ceni od 990 eura, a iako je dostupna u baby žutoj, ljubičastoj i crnoj boji, zelena je i dalje najpopularnija.

Ovih dana čini se da bi kultna haljin mogla dobiti svoju naslednicu. Circle Detail Open Back Gown In Emerald naziv je elegantne haljine do poda s naborima na donjem delu stomaka, otvorenim leđima i krojem koji čini prekrasnu siluetu. Po ceni od 1.650 eura Victoria je stvorila savršenu haljinu za posebne prilike, pogotovo za razdoblje koje je pred nama.

20230912_VB_928_576x.jpg
Victoria Beckham 

20230912_VB_933_576x.jpg
Victoria Beckham 

Na zvaničnoj stranici haljina je stilizovana uz zlatan nakit - Jumbo Chain minđuše, te Perfume Cuff i Jumbo Chain narukvice. U skladu s trendom, trenutno se su u fokusu glomazni komadi nakita, posebno uz minimalistične modne kombinacije.