Da li ste primetili da je čitav koncept "IT torbe" pomalo zastareo ovih dana? Na sreću (za planetu i naše novčanike), prošla je era u kojoj je gotovo svake nedelje neka nova dizajnerska torba bila najpoželjnija, a brendovi su se takmičili da kreiraju da najupečatljiviju koja bi bila u trendu sve dok se ne pojavi sledeća. Sada, najtraženije luksuzne torbe imaju jednu zajedničku stvar — sve su neverovatno bezvremenske; i mnogo je manje "očekivanja" u modnom svetu da se ponese najnoviji i najtraženiji stil.

U poslednje vreme, mnogo više viđamo kultne komade poput Hermes Birkin (prvi put dizajnirana 1984.), štepanu 2.55 Chanel (iz 1955.) ili Fendi Baguette (1997.). Što manje logotipa i prepoznatljivih detalja, to bolje za torbe u 2023. (hvala tihom luksuzu), a ko to bolje ume da kreira od brenda The Row - čija Half Moontorba je savršen primer.

Jednostavne i nenaglašene, a utoliko luksuznije zbog toga, The Row torbe su postale neke od najtraženijih poslednjih godina.

Half Moon je savršeno otelotvorenje toga – glatka koža, bez logotipa (osim minimalnog ispisa brenda) i kratak kaiš koji podseća na stilove popularne 90-ih. I dok se čini da je ove jeseni posebno osvojila srca fashion people širom sveta, "Polumesec" torbu i dalje nastavljaju da nose neke od najstylish devojaka poput Kendall Jenner, EmRate i Else Hosk.

Lepota ove torbe leži u njenoj bezvremenskoj svestranosti i besprekornom kvalitetu, a ne u trenutnoj popularnosti. Ovo nije klasična tote praktična torba, ali nema sumnje da predstavlja versatile komad koji funkcioniše u svim elegantnim outfitima, ali i za dnevne kombinacije.

Jedini problem? Poslednjih meseci, torba je bila sold out. Čak je rasprodata u svim bojama na sajtu The Row. Međutim, u poslednje vreme primetili smo da se torba pojavila na zalihama, u originalnoj crnoj boji i boji slonovače, kao i u novoj nijansi - braon (odlična boja za nošenje tokom svih godišnjih doba). 

Nastavite da listate da biste videli kako su stylish dame i poznate ličnosti u poslednje vreme stilizovali Half Moon torbu.