Trenutno u porodici Kardashian-Jenner najveće poslovne poteze vuku Kim i Kylie, i to obe u modnom svetu. Kimin Skims radi punom parom, a u poslednjih nekoliko nedelja izbacio je mušku kolekciju Skims Mens, Skims Ultimate Nipple Bra, objavio partnerstvo s NBA-om i WNBA-om, te kolaboraciju sa brendom nakita Swarovski na novoj kolekciji.

S druge strane, Kylie je nanizala svoje najveće uspehe u beauty industriji uz Kylie Cosmetics kompaniju, a sada je i ona zaplivala modnim vodama pokrenuvši brend Khy.

Njena prva kolekcija s naglaskom na modne komade od veštačke kože u prodaju je puštena prvog novembra, a već je u sat vremena od lansiranja Kylie Jenner donela milion dolara. Dakle, većinu kolekcije je rasprodala gotovo odmah, a sada je najavila izlazak nove, potpuno drugačije kolekcije.

Dok je prvu, kožnu kolekciju radila u saradnji s berlinskom dizajnericom Namilijom, nova stiže u kolaboraciji s brendom Entire Studios. Sebastian Hunt i Dylan Richards, dizajneri iza brenda, nekada su bili deo kreativnog dizajna YEEZY-ja, a sada su s Kylie radili na novoj kolekciji koja će u prodaju biti puštena 15. novembra.

kylie-jenner-khy-clothing-line-fall-2023-more-photos-15_thumbnail.jpg
KHY 

dc92.jpg
KHY 

Kylie je na svom Instagramu i službenom Khy profilu već pokazala o kojim je modnim komadima reč, pa ovo slobodno možemo nazvati puffer kolekcijom. Logično, puffer jakne raznih dimenzija i modela stižu u crnoj, beloj i plavoj boji, a uz njih i obični bazni, pripijeni kombinezoni.

Khy-puffer-kolekcija (4).jpeg
KHY 

Khy-puffer-kolekcija (3).jpeg
KHY 

KHY-DROP-2002.jpg.jpg
KHY