Kylie Jenner lansira sopstvenu modnu liniju pod nazivom Khy, objavljeno je danas na njenom ličnom Instagram profilu. Zvezda je podelila objavu u kojoj je označila nalog svog novog modnog brenda, uz natpis „upoznaj Khy“.

Kylie Jenner osniva modni brend Khy
Instagram / Kylie Jenner 

"Khy" je i dalje prilično misteriozna kompanija, barem za javnost. Web sajt trenutno je aktivan, a na njemu je fotografija Kylie u crnom kožnom mantilu i opcija da se prijavite da primite newsletter pre svih. Zvanični Instagram nalog takođe još uvek ne nudi previše informacija. 

Kylie Jenner osniva modni brend Khy
KHY, KHY/ SCREENSHOT 


Ono što se očekuje od modne linije Kylie Jenner jeste poštovanje principa održivosti i udaljavanje od načela fast fashiona. U modnom svetu, inače se već ovog leta govorilo o tome da će brend osnovati isti kreativci koji su radili i na modnim linijama sestara Kardashian: reč je o brendu farmerica "Good American" sestre Khloe i veoma popularni Skims, sa potpisom Kim Kardashian.

Modna linija sa potpisom Kylie Jenner uskoro će se naći u prodaji, a sudeći po promotivnim fotografijama, nije teško predvideti da će odevni komadi, koji god bili u pitanju, biti veoma brzo rasprodati.