Bez obzira na to kakav je vaš lični stil, verovatno je da ste nebrojeno puta uparili farmerke i čizme tokom hladnijih meseci u godini. U našem slučaju, ovo je jedna od IT kombinacija za jesen 2023. Jednostavno, reč je o modnoj formuli koja nikada ne zastareva.

Došli smo do tog trenutka u godini kada se definišu trendovi čizama, a kada su u pitanju ključni modeli farmerki za 2023, o tome smo pisali ovde. Prirodno je, dakle, da ova dva osnova modna komada počnu usko da se kombinuju, a ukoliko vam je potrebna nova i sveža inspiracija za to, pronaći ćete je u nastavku teksta. 

Donosimo vam 5 cool outfita koje smo primetil kod stylish devojaka sa Instagrama.

1. Bež blejzer + zvonaste farmerke + čizme sa špicastim vrhom

Blejzeri u klasičnim bojama u kombinaciji sa farmerkama širokih nogavica i špicastim čizmama, naša su go-to kombinacija tokom čitave sezone.

2. Ležerni džemper + "nošene" farmerke + kaubojske čizme

Kako prošle, tako i ove jesenje sezone, kaubojke od prevrnute kože postale su pravi trendi par obuće. Pokažite ih tako što ćete uvući farmerke u njih, a zatim ležerno dodajte širi džemper da biste uravnotežili ovaj stil.

3. Štepana jakna + Ecru farmerke + Chelsea čizme

Kada dani postanu zaista hladni, ne postoji bolja opcija za kupovinu od prošivene jakne. Ecru farmerice tu su kao komad koji će poneti samo najhrabrije!

4. Vuneni kaput + crne farmerke + gležnjače sa trendi vrhom

It devojka Anouk iz sezonu u sezonu odaje nam svoje stilske tajne - ovog puta to su savršeni zimski kaputi usklađeni sa najlepšim jesenjim nijansama na aksesoarima.

5. Top sa dugim rukavima + crne farmerke + bordo čizme

Uvek možete računati na Parižanke kada želite da vaši jednostavni komadi izgledati neverovatno chic. Bordo boja je važan detalj koji ovde čini razliku.