Ukoliko ste redovni pratilac naših modnih reportova, kako onih sa Nedelja mode, tako i streetstyle-a iz najvažnijih svetskih prestonica, sledi još jedan tekst koji će biti poslastica za vas. Nove kolekcije već su u našim omiljenim prodavnicama, a broj komada koje nam se čini prekopotrebnim uvećava se svakog dana (hvala trendovima i hvala influenserkama na tome).

U moru novih mekih džempera, cool modela farmerica pa sve do najpoželjnijih aksesoara sezone - moguće je pomalo se izgubiti. Stoga, pravimo reset i dok čistimo ormare pronalazimo neke od najviralnijih komada jeseni. Da, dobro ste čuli. Listajući Instagram feed prethodnih dana, uočili smo da određene IT predmete mi zapravo već nosimo.

Stoga, checkirajte našu listu i proverite zabačene delove vaših garderobera - vrlo je moguće da neke od trenutno najpopularnijih jesenjih komada već posedujete.

1. "Nošene" grunge jakne

I dok su se biker jakne pojavile na početku godine zahvaljujući Miu Miu, grung trend izgleda kao da se vraća na mala vrata ove jeseni. Proverite, možda je baš neko blizak vama nosio distressed "pohabanu" jaknu, pa je sada red na vas. 

2. Mrežaste cipele

U Alaia mash ravne cipele zaljubili smo se od prvog trenutka kada smo ih ugledali! Na sreću, high-street brendovi dobro su procenili da je ovo slučaj kod velikog broja žena, pa su napravili svoje replike. Nosićemo ih dokle god temperature to budu dozvoljavale!

3. Sivi džemper

Sivi džemper? Prada kaže veliko DA! Raduje nas porast nosivih predmeta na modnim revijama, a pogotovo klasičnih, uvek sofisticiranih.

4. Bottega Veneta Sardine torba

Prelazimo na luksuzne modele i izdvajamo predmet želje mnogih trendseterki. Prepoznatljiv stil tkane kože Bottega Veneta torbi izgleda jako skupoceno i prosto se savršeno spaja sa ostatkom svih trendi outfita.

5. Tamni džins

Dok su teksas maksi suknje bile predmet koji je trebalo imati u prolećnom i letnjem periodu, vreme je da modna industrija napravi zaokret ka tamnijim verzijama. Logično, zar ne?

6. Aksesoari iz 90-ih

Ovalne naočare za sunce prisutne su već duže vreme, ali priznajemo, nismo očekivali da se vibe-u 90-ih priključi povratak crne trake za kosu.

H&M, khaite Viralni komadi za jesen!