Sigurno se sećate apsolutne pomame za bomber jaknama koja se dogodila pre nekoliko godina? Pa, očekujemo da se slučan scenario ponovi i ove jeseni. Uprkos tome što se ovaj ležerni tip jakne pokazao kao jedna od najpopularnijih silueta sezone, sve do sada, nismo obraćali toliku pažnju na to, budući da nas toplo vreme i dalje služi. Međutim, sa najavom svežijih i kišovitih dana, vreme je da odaberemo i prigodnu jaknu koja će nam razveseliti tmurne dane. A, šta je bolji recept od svetlih boja, tačnije off-white bele?


Navikli smo da bomber jakne češće stoje u sportskom delu naših ormana, međutim sa ovom iz Manga to neće biti slučaj.

Ona je duža nego što biste mislil, sa čistim ivicama i bez suvišnih štepova, a nijansa je ta koja joj daje na eleganciji i sofisticiranosti. Ecru, boja slonovače ili off-white bela: sve su to sinonimi za minimalističku boju koja generalno daje luksuzni vibe svim odevnim komadima.

Svi minimalisti obožavaće ovaj komad koji tako dobro dopunjuje jesenje outfite, prvenstveno dnevne, ali pravi modni znalci umeće da ga inkorporiraju i u svežim oktobarskim noćima. Najbolje se slaže sa tamnim farmerkama i navy pantalonama, a bretonske francuske prugice na majici se u ovoj modnoj formuli podrazumevaju. 

57006024_05.jpg
Mango 

Ljubitelji edgy stila, verovatno će je nonšalantno prebaciti preko slip haljina, a čitav look nadograditi krupnim parom čizmi. Već se radujemo svim street style fotografijama iz modnih prestonica!