Iako kalendarski još uvek nismo zakoračili u jesen, u vazduhu, a polako i na ulicama, možemo videti dašak modne inspiracije. Dani koji nam predstoje su izgleda inspiracija i omiljenim brendovima čije su radnje trenutno preplavljene novim trendy modnim komadima.

Ovog puta smo pogledali aktuelnu Zarinu ponudu, a sve u cilju pronalaženja bomber jakne koja je za kratko vreme postala veoma popularna.

Kao što smo spomenuli, u pitanju je kratka bomber jakna u tamnoplavoj nijansi. Praktičan model lako se prilagođava različitim stilovima odevanja i prilikama, pa podjednako dobro funkcioniše i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Na primer, za dnevne kombinacije ovu Zara jaknu nosimo uz omiljene farmerke i patike, običnu majicu ili tanji džemper, a naravno nisu isključene ni lepršave razigrane haljine ili suknje.

Što se tiče boja, možete se opredeliti za minimalističku boju, ali mi ipak predlažemo da tokom dana izaberete žive tonove koji će kombinaciju učiniti razigranom.

Kada su večernji izlasci u pitanju, ovu bomber jaknu kombinujemo sa efektnim krop topovima ili korsetima, uskim ili širokim farmerkama i, naravno, cipelama sa visokom potpeticom, a ne zaboravite na ključne modne dodatke koji će sve upotpuniti na prvi način.