Postoji li Instagram profil modne influenserke na kome ove sezone nismo videli shearling jaknu? Čini se da ne. Izrađena od ovčije kože, sa mekanom vunenom kragnom i trendy džepovima sa strane, na estetiku ove jakne niko nije ostao imun.

Od crop jakni do dugih kaputa - shearling model dolazi u svim dužinama, baš kao i bojama od kojih je najpopularnija braon. Kada je u pitanju forma, oversize i dalje prednjači.

Pronađite svoj favorit, a zatim otkrijte 5 načina da shearling jaknu nosite poput Francuskinja i drugih stylish devojaka sa Instagrama.

1. Crop shearling jakna + haljina + glomazne čizme

Sunčan je dan i raspoloženi ste za najstylish outfit? Neka to bude ovaj.

2. Shearling jakna + džemper + kačket 

Možda i najmoćnija od svih jeste shearling jakna u crnoj boji. Možete da je nosite u casual izdanju svakog dana, baš poput Francuskinja - uz jednostavan džemper, kačket, pa čak i trenerku.

3. Crop shearling jakna +  boyfriend jeans

Kratka jakna i duboke farmerke dobitna su modna kombinacija. Još ako je upotpunite trendy aksesoarima poput minđuša i naočara, bićete prava ikona stila.

 4. Shearling kaput + patike

Shearling dugi kaput jedan je od retkih komada koji se tako dobro slažu uz patike. Sportsko-elegantnu kombinaciju možete iskoristiti i za posao, i za druženje u gradu.

 5. Shearling jakna + crne pantalone 

Effortless chic glavna je karakteristika Francuskinja, a spoj shearling jakne u boji, klasičnih crnih pantalona i patika - upravo znači to. Lični pečat outfitu dajte uz pomoć prave torbice.