Francuskinje su sa razlogom sinonim za dobar stil, ponajviše jer sa neverovatnom lakoćom nalaze balans između praktičnog i ekstravagantnog. Samim tim, nije loše poslušati njihove savete kada je reč o trendovima koji će vladati tokom ove, 2023. godine. 

S obzirom da nisu pobornici brzih, prolaznih trendova, već radije biraju vanvremenske komade, sasvim je sigurno da ćemo ovih 5 viđati iznova i iznova na ulicama Pariza.

Dobro skrojene pantalone

Pantalone koje su dobro skrojene su definitivno "game changer". Ovako nešto brzo će vam pomoći da look transformišete iz "le boardroom" u "le bar", odnosno, iz poslovnog u izdanje za veče.

Midi suknje

Dobra midi suknja sjajna je alternativa pantalonama, i izgleda podjednako dobro i uz patike, ali i uz sandale sa kaiščićima.

Detalji od čipke

Detalj od čipke dodaje je chic prizvuk svakom look-u. Nevezano šta nosite, sa ovakvim momentima izgledaćete zavodljivo i sexy. 

Pruge

Popularizovane od strane francuskih mornara, Breton pruge jedan su od neprolaznih trendova vekovima i to i planiraju da ostanu. Definitivni "must have" za 2023. godinu.

Mary Janes

Pošto je Pariz grad koji je najbolje istražiti peške, neophodna je odgovarajuća cipela. Kretanje po kaldrmisanim ulicama Francuske nije lak podvig, zbog čega ćete na Francuskinjama retko videti cipele sa vrtoglavim potpeticama. Mary Jane sa ravnom ili niskom potpeticom olakšava vožnju prevozom ili šetnju gradom.