Ne postoji osoba koja ne želi da izgleda dobro. Međutim, da biste imali sjajan stil, nisu vam potrebni preskupi komadi, naprotiv. Bitno je samo da imate dobro oko i naravno, da znate šta vam dobro pristaje, ali činjenica je da vam u tome mogu pomoći određeni modeli odeće koji sami po sebi deluju luksuznije i sofisticiranije, te vam u nastavku donosimo predloge koji vaš outfit mogu podići na potpuno nov nivo, a koje možete naći u omiljenoj prodavnici highstreet brendova.

1. Vuneni kaput

Vuneni kaputi su dobra investicija.
H&M 

Nema jeseni bez dobrog vunenog kaputa, a u ovako nečemu ćete uvek delovati sofisticirano i elegantno.  

2. Pantalone sa visokim strukom

Pantalone sa visokim strukom uvek deluju skupo.
arket 

Pantalone sa visokim strukom i širokim nogavicama aktuelne su već nekoliko sezona. Ipak, za luksuziji izgled birajte kvalitetnije materijale poput vune - em će vam biti toplo i udobno, em ćete delovati tako stylish.

3 Džemper sa prugama

Džemperi sa prugama su uvek in.
arket 

Pruge su nekad bile rezervisane samo za leto, međutim, sada se sele u jesenju sezonu i to u formi oversized džempera. lako se kombinuju i deluju prefinjeno, te obavezno nabavite na vreme svoj model.

4. Midi satenska suknja

Satenske suknje su u trendi i ove jeseni.
Mango 

Sa midi satenskim suknjama nema greške. Možete ih nositi i tokom letenje i jesenje sezone, a izgledaće fantastično u kombinaciji sa mekim vunenim materijalima. 

5. Cargo pantalone sa ravnim nogavicama

kargo pantalone deluju skupo i sofisticirano.
H&M 

Cargo pantalone su ogroman trend sezone, ali za sofisticariniji look birajte modele sa ravnim nogavicama.

6. Gležnjače

Gležnjače su sjajan izbor obuće za ovu jesen.
M&S COLLECTION 

Gležnjače se sele i u ovu sezonu i to ne bez razloga. Dobar par ovakvih čizmica može podići svaki outfit na potpuno novi nivo.

7. Dobar kožni mantil

Dobar kožni mantil uvek deluje skupo.
Mango 

Dobar kožni mantil definitivno je nešto u šta vredi uložiti novac, a ukoliko odaberete model koji vam najbolje pristaje budite sigurni da će dati tu željenu dozu luksuza.

8. Džemper od vune alpake

Komad koji je must have ove jeseni, upravo jer deluje tako sofisticirano, čak i kada upašete prednje delove u farmerice ili pantalone.
arket 

Komad koji je must have ove jeseni, upravo jer deluje tako sofisticirano, čak i kada upašete prednje delove u farmerice ili pantalone.

9. Kaubojke

Kaubojke su trend jeseni.
H&M 

Veliki su trend ove jeseni, a za sofisticiranije look-ove birajte modele od prevrnute kože u svetlijim bojama.