Teško da je ijedan model tašni napravio toliki boom među influenserkama i trendseterkama kao što je to uradio Miu Miu Wander. Must-have sezone predstavljen je na reviji jesen/zima 2022-2023, a na policama high-street brendova, povoljnija alternativa našla se upravo u ovoj sezoni.

Među prvima, tašnicu ove neobične teksture u crnoj boji ponela manekenka Emily Ratajkowski, ali i jedna od najuspešnijih influenserki današnjice - Tamara Kalinić.

Tamara Kalinić ponela je trendy Miu Miu torbicu.
Instagram 

Naravno, to ne znači da se ne može naći nešto i za ljubitelje boja. Tako je influenserka Emili Sindlev ponela Miu Miu model u tirkiznoj boji uz haljinu sa kristalima i zebra natikače sa visokom potpeticom, a sa njenog neobičnog izdanja teško je skinuti pogled.

Torba je dostupna na oficijelnom Miu Miu sajtu i dolazi u raznim bojama, od žute i crvene do jarko plave verzije koja je trenutno veoma popularna na Instagramu.

Inače, zaštitno lice Miu Miu kampanje je bila niko drugi do zvezda "Euphorie" Sydney Sweeney.

Sasvim je izvesno da će ovaj model torbice biti "must have" za sve one koji drže do dobrog stila, a kako su popularni model ponele još neke influenserke, pogledajte na fotografijama u nastavku: