Iako kalendarski gledano leto zvanično neće početi pre 21. juna, vedro nebo, rastuće temperature i uzbudljivi modni trendovi za ovu sezonu su dovoljni da imamo taj osećaj.

Naravno, neizbežno će biti i nekih hladnih dana, ali to je ono što ovaj članak čini tako relevantnim. Bez obzira na prognozu, postoji jedan komad koji možete da iskoristite kako bi vaša odeća izgledala letnje čak i kada nosite farmerke i duks, a taj komad je - torba.

Bez obzira na to koliko haljina, cipela ili drugih komada koji nedostaju svakom outiftu pomenemo, prebacivanje torbe preko ramena je i dalje jedan od najbržih načina da poboljšate svoj izgled i osvežite svoju estetiku za novu sezonu.

Na sreću, u ovogodišnjoj ponudi torbi ima ponešto za svakoga, od torbe koju minimalisti trenutno nose do torbi protkanih sjajem. Bez daljeg odlaganja, evo osam najvažnijih trendova torbica za leto 2022.

1. Tkana koža

Ove Dragon Diffusion kožne pletene torbe postoje već nekoliko godina, ali izgleda da je njihova popularnost ovog leta na vrhuncu. Svaki put kada se ulogujemo na Instagram, vidimo ih na brojnim trendseterkama, a ove sezone se pojavljuju u još više modela.

2. Boucle vibe

Boucle materijal je više nego ikada bio rasprostranj na pistama proleće/leto 22, tako da nije nimalo čudno što je ova tkanina prešla i na torbe. Tekstura odiše vibracijama „luksuza“, što je, rekli bismo, oznaka kojoj treba težiti.

3. Heklana torba

Nekoliko It torbi već stiže za leto 2022, ali nijedna nije toliko tražena kao heklana Prada torba.

Raspoda se u rekordnom roku, pa savetujemo da se s upozorenjem odlučite za određeni stil i boju koju tražite.

4. Zakrivljeni modeli

Ukoliko želite da svoju odeću učinite aktuelnijom, onda morate da investirate u zakrivljeni stil.

Coperni predstavlja besprekornu siluetu, ali skoro svaka zakrivljena torba preko ramena će izgledati wow uz bezbroj outfita.

5. Ručke od konopca

Između tkanih kožnih tekstura i heklanih torbi, ne morate da budete ljubitelj torbi da biste videli da su torbe u stilu onih sa plaže velika vest ovog leta, a naročito one torbe sa ručkama inspirisane konopcem.

6. Živopisne boje

Ove sezone je sve u vezi sa prihvatanjem najsjajnijih svetlih boja, ali ako nošenje živopisnih nijansi na haljini ili odelu za vas zvuči previše zastrašujuće, pokušajte da dodate kolor šok svojim outfitima jarkom torbom preko ramena.

7. Jednostavne ručke

Svi smo bili oduševljeni COS-ovom torbicom u sling stilu, i nije teško shvatiti zašto. Inspirisana legendarnom Banana torbicom The Row-a, ovaj crossbody model je pun pogodak za leto 2022.

8. Šljokice, šljokice

Kada vam je potrebno samo malo glamura u životu zgrabite jednu ovakvu torbu. Mnogi ljudi žele sada teže otmenim izdanjima, čak i u dnevnim outfitima, tako da nije iznenađenje da su svetlucave torbe sada veoma popularna. Nosite ove stilove torbi sa kontrastnim bojama i drugim laganim materijalima kako biste uplovili u letnji vibe.