Svaka sezona diktira drugačija pravila. U svetu aksesoara, dizajneru nalažu da biramo ekscentrične modele koji na pravi način zaokružuju svaki stajling. Iako smo sigurni da već imate svoje jesenje favorite, pogledali smo aktuelnu ponudu naših omiljenih brendova i pronašli trendy modele koji će vas osvojiti na prvu!

Ono što nam se posebno dopada jeste činjenica da su se ovakvi modeli torbi našli u isto vreme u dizajnerskim, ali i u high street kolekcijama, a vidna razlika ne postoji.

High street ponuda mini torbi je zaista raznovrsna i bogata, a posebno volimo baguette modele. To su modeli koji su veoma chic i naginju uvek poželjnoj francuskoj modnoj estetici.

Pomenute torbe možete kombinovati na milion načina, od dnevnih do večernjih prilika, a što se tiče boja, osim neutralnih tonova, predlažemo da nabavite nekoliko modela u nešto živopisnijoj boji i date jesenjim modnim pričama dašak vedrine i razigranost! Pored boje, posebnu pažnju posvećujemo i detaljima kao što su efektan print ili zanimljiv kaiš.

Ove sezone metalik se pojavljuje kao 'must have' izbor, a Zara ima veoma moderan model koji jednostavno morate imati. Ovu torbu možete kombinovati sa raznim odevnim kombinacijama jer i najjednostavnije pretvara u stilizovan outfit za tren oka. Stoga ako želite da imate modni detalj koji će vas izdvojiti od ostalih, ovo je definitivno model s čijom kupovinom nema greške.

U nastavku pronađite neke favorite za jesenju sezonu!

Zara, pull and bear Torbe za jesen