Kada je reč o stilskim predlozima za ovu jesen, veoma je zanimljivo da su na pistama, ali i u streetstyle-u svoje mesto pod suncem našli i takozvani hibidi. Primera radi, setite se Kim Kardashian i njenih Balenciaga čizma - pantalona. Dakle, u pitanju su elementi koji spoj različitih modnih komada, a jedan od onih koji se već sada izdvojio i kojem predviđaju da će postati nešto bez čega trendseterke neće moći ove jeseni je takozvani skant, kombinacija suknje i pantalona.

Kim kardashian je prva ponela hibridne komade.
Profimedia 

Tako, ako ste ljubitelji maksi suknji i ekstremno širokih pantalona, odnosno preferirate udobnost i lakoću kombinovanja, onda nemojte oklevati da uđete u skant univerzum. Ovaj komad odeće koji su nosile ikone 90-ih, počev od Gwen Stefani, Ashley Tisdale i mnogih drugih.

Sada ih je reinterpretirao je kreativac Olivier Rousteing za Jean Paul Gaultier Haute Couture kolekciju, ali i druge kuće kao što su Chanel i Armani Prive..

I Virginie Viard podleže pokretu, živim nijansama i romantičnim obrascima koji podržavaju eleganciju i ekstremnu sofisticiranost. Dok Armani za svoju jesenju i zimsku sezonu predlaže neutralne boje i gotovo "tečne" teksture.

Kroz svoju Haute Couture prezentaciju, pozvaju sve da se predaju "čarima" suknje sa pantalonama koji postaju alternativa dobroj jesenjoj haljini.

I Virginie Viard podleže pokretu, živim nijansama i romantičnim obrascima koji podržavaju eleganciju i ekstremnu sofisticiranost. Dok Armani za svoju jesenju i zimsku sezonu predlaže neutralne boje i gotovo "tečne" teksture. Kroz svoju Haute Couture prezentaciju, pozvaju sve da se predaju "čarima" suknje sa pantalonama koji postaju alternativa dobroj jesenjoj haljini. Ali, kako kombinovati ovakav komad?

Majice spuštenih naramenica

Postoje modeli koje ćete savršeno lako uklapati tokom cele godine, iako se a priori smatra da su prikladni samo za jedno njeno godišnje doba. U obu grupu se uklapaju majice sa spuštenim naramenicama, međutim, dizajnerti su odlučni u tome da ove jeseni/zime zadrže pomenuti model. Chanel tako predlaže da upravo ovakav model majica kombinujete sa skantom za nezaboravna kako dnevna, tako i večernja izdanja.

Skant se vraća u modu.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Prozirni komadi

Prozirni, odnosno "goli" komadi odeće zavladali su i modnim pistama i uličnim stilom Baš iz tog razloga, najelegantniji i najefektniji način da vaš skant podignete na nov nivo je da ga uparite upravo sa ovako nekim senzualnim, prozirnim komadom odeće.