Ako je suditi prema revijama najpoznatijih modnih dizajnera, čeka nas vrlo kraljevska jesen jer će boje sezone biti kraljevsko ljubičasta, tirkizna i žarko crvena.

Bottega Veneta dovela je ljubičastu u prvi plan svojom suknjom s resama, dok Fendi skida Barbie ružičastu s trona popularnosti i menja ju za nešto prigušeniju nijansu.

U nastavku doznajte kojih 6 boja će dominirati ove jeseni i inspirišite se kombinacijama trendseterki.

1. Kraljevsko ljubičasta

 Ako ste ispratili ovogodišnji Kraljičin platinasti jubilej, onda znate da je ova boja prevladavala na toj ceremoniji, dok su je modne kuće Bottega Veneta i Blumarine odvele na modne piste.

Kraljevsko ljubičastu kombinujte s neutralnom bež ili je učinite glavnom zvezdom outfita komadima kao što su džemperi, kaput ili čak helanke.

 2. Baby ružičasta

Barbie ružičasta poslednjih šest meseci bila je svuda nakon što se pojavila na Valentino reviji za jesen/zimu 2022. Međutim, ove jeseni očekuje se zaokret prema prigušenijoj baby ružičastoj jer je romantična i jednostavna za kombinovanje u prelaznom periodu.

3. Tirkizna

Tirkizni tonovi možda podsećaju na leto, ali zavladali su modnim pistama kao uvertira u jesen. Modne kuće poput Baum und Pferdgarten i Blumarine odabrali su istu nijansu za svoje revije.

 4. Azurno plava

Azurno plava vladala je pistama u kolekcijama za proleće i leto, pa smo tako imali prilike da je vidimo na revijama Balenciage, Nine Ricci i Stelle McCartney. Ova upečatljiva nijansa najviše će se istaći u kombinaciji s beloj bojom.

 5. Odvažna crvena

Narandžasta je bila popularna ovog leta, ali dolaskom hladnijih dana dizajneri su se okrenuli odvažnoj crvenoj. Ova je boja idealna ako želite da izgledate samouvereno, moćno i spremno da osvojite sve pred sobom. Međutim, ako niste spremni ovu nijansu da inkorporirate u ormar, odlučite se za modni dodatak poput torbe i cipela koji će takođe imati snažan efekat.

 6. 'Kelly' zelena

Ova svetla nijansa zelene je bogata, zaigrana i hrabra. Savršena je za jesen i može da podigne svaki outfit, čak i ako se odlučite za običnu pamučnu majicu ili modni dodatak u toj boji.