Miu Miu ima nove kultne cipele čija popularnost ide uzlaznom putanjom i koje su, kako nam se čini, apsolutno svuda. Italijanski modni brend u poslednjem periodu kao da jedan za drugim, niže proizvod za proizvodom, koji kasnije postaju apsolutni IT komad. Prve nam na pamet padaju baletanke kao definitivni trend sezone, a čije smo različite verzije (crne, nude, teksas, sa kaišičem a la Mary Jane) viđali kao deo odevnih kombinacija na svim stylish devojkama sa Instagrama.

Chic baletanke doživele su svoj procvat sa prelaskom iz letnje u jesenju sezonu, a kako vremenske prilike bivaju sve više u skladu sa godišnjem dobom, (čitaj: oblačno, kišovito i sveže), tako se naš modni fokus okreće ka novim stilskim komadima. 

Budući da je bordo boja sveprisutna u našim garderoberima, bilo je potpuno očekivano da naredni predmet žudnje svih modnih zaljubljenika bude upravo u toj nijansi. Naravno, ovo je naša lična preferencija, ali Miu Miu salonke sa kopčom o kojima govorimo dolaze u svim neophodnim bojama - nude, crnoj...

Ovaj par obuće kreiran je tako da otelotvoruje ženstvenost u njenom najlepšem obliku - delikatni kaišiči u spoju sa kittten štiklicom, a sve to naglašeno moćnim vrhom koji ide u špic i trendi slingback momentom. Nimalo nas ne čudi da su se devojke i trendseterke širom sveta zaljubile u ovaj model!

Da bi ova mogna vest bila još lepša, postarali su se planetarno popularni high-street brendovi koji su izbacili svoje verzije Miu Miu salonki.

Zara

cipele (1).jpeg
Promo 

Stradivarius

cipele.jpeg
Promo