Kada razgovaramo o ranim jesenjim outfitima, prvo što nam obično padne na pamet su elegantne kožne baletanke. Ove godine, posebno su popularni Mary Jane modeli koji su postali favoriti mnogima, jer znaju kako da podignu svaku kombinaciju na viši nivo.

No, ako želite da budete jedinstveni i nosite komade koji se ne viđaju svuda, svakako treba da istražite ponudu domaćih dizajnera koji su nas oduševili svojim jesenjim kolekcijama.

Izbor je zaista težak jer ima mnogo fantastičnih opcija koje će dominirati street style outfitima tokom celog ranog jesenjeg perioda.

Svaka od ovih opcija donosi poseban šarm i stil, pa vam ostavljamo da sami odlučite koje modele biste voleli da vidite u svojoj garderoberi.

1. Abo shoes

Reč je o slow fashion brendu koji su osnovale sestra Ana i Iva Ljubinković, i čija je deviza "kvalitet iznad kvantiteta". Stoga su njihovi artikli od sada isključivo dostupni u pretprodaji. To znači da se svaki par naših cipela pravi po kupovini. Apsolutno podržavamo! Njihove baletanke upotpunile bi svaku kolekciju, i već možemo da se zamislimo u popularnim modelima koji su sinonim za jesen.

2. Lilu Shoes

Dobro poznati brend među trendseterkama upravo je LILU shoes by Danijela Biškup.  Dizajnerka stvara unikatne komade i ceo proces proizvodnje odvija se pod njenim budnim okom. Artsy modeli od nakvalitetnijih materijala na našoj su wish-listi ovog septembra!

3. Solo 

Naša modna top-lista je nemoguća bez makar jednih Solo baletanki! Domaći brend poznat je po fantastičnim modelima cipela koje sa ljubavlju kreiraju već 26 godina, a gde se spajaju novi premium materijali sa inovativnom tehnologijom - te dobijajamo par obuće koji će zagarantovano trajati nekoliko sezona.