Ukoliko bi trebalo da izdvojimo jedan razlog zbog kojeg se posebno radujemo jeseni, u modnom smislu, to bi definitvno bile čizme. One su naša omiljena obuća jer su tako chic, nosive i podižu svaki outfit na viši nivo u hladnijem periodu godine.

Sa dolaskom svežijih dana, posebno se interesujemo za modne trendove koji će vladati predstojećom sezonom, a ovog puta, poseban fokus stavljamo na trendi modele čizama. Ako i vi želite da se počastite novim parom ove sezone, baš kao i mi, postoji mnogo modernih stilova koje treba razmotriti. Neki od stilova su vođeni estetikom, a drugi praktičnošću, ali svi zaslužuju mesto ovde, u predlozima modernih čizmi za jesen 2023.

U nastavku teksta donosimo 5 jesenjih trendova čizama.

1. Čizme za špicastim vrhom

Pronađite unutrašnju modnu ikonu iz 90-ih u sebi uz ove sa elegantnim, edgy i statement parom crnih čizmi koje idu u špic. One su bezvremenski komad koji daje moćni i ženstveni vibe svakom outfitu.

2. Bajkerke

Pokažite buntovnika u sebi parom bajkerki, koje su možda i najrasprostranjeniji trend obuće na pistama revija za jesen/zimu. Slobodno ih kombinujte sa suknjama i haljinama za posebno cool stajling.

3. Čizme od veštačke kroko kože

Veštačka kroko koža uvek izgleda luksuzno - predlažemo par čizmi do kolena da biste dodali savršeni balans ostatku kombinacije koji uključuje suknju ravnog kroja ili midi haljinu.

4. Kaubojke

Kaubojske čizme su dugo bile omiljene modnim devojkama, a dokaz za to su mnogobrojne jesenje odevne kombinacije koje pronalazimo na Instagramu. Najmudrije je da odaberete par klasične boje kao što su bež i crna.

5. Ravne čizme

Ovo je možda i najpraktičnji par čizmi na ovoj listi. Sa svojom tipično jednostavnom siluetom, čizme za jahanje predstavljaju elegantnu alternativu kaubojskim čizmama, koje će sigurno zadovoljiti čak i najzagriženije minimaliste među vama.