Srpska manekenka Nikolina Vrekić, iza koje stoji agencija J's Management, juče je debitovala na modnoj pisti Nedelje mode u Milanu, i to na reviji brenda PRADA. Impresivan podstrek u vidu ulaska u svet mode na velika vrata (ovo je njena prva revija ikada!), Nikolini je potvrda da nastavi da sledi svoje snove, a samo za ELLE magazin podelila je svoje utiske sa kastinga i behind the scenes momente.

image00002.jpeg
Privatna arhiva 

''Ostala bih nedorečena ako bih rekla da sam bila samo uzbuđena za kasting. Prada je brend sa dugogodišnjom tradicijom i kada su me pitali da probam više odevnih kombinacija, osetila sam da je ovo moguća prilika za mene da uđem u svet mode na velika vrata, nešto sto je moj san već jako dugo. Kada su me potvrdili za eksluzivu, svaki dan do revije su bile pripreme - fitinzi, prepravke, proba šminke i frizure, a, kao što znate, nedelja mode je veoma stresna i užurbana, pa su samim tim, takve bile i pripreme. Da, direktno sam radila sa Miucciom i Rafom, i veliki sam poštovalac njihovog rada i uticaja u ovoj industriji'' priča Nikolina za ELLE. 

A koje su joj prve asocijacije na brend PRADA?

image00001.jpeg
Privatna arhiva 

''Sjaj moćne žene je moja prva asocijacija na Pradu. Odlučna, samouverena i žena koja je svoja.''

nikolina 2.jpg
Privatna arhiva 

Za kraj, NIKKI je sa nama podelila i šta joj je bio najveći utisak.

''Definitivno trenutak pre izlaska na pistu, ta jeza koja je prošla kroz moje telo u trenutku kada sam se susrela sa realnošću da počinjem da živim svoje snove je nešto neprocenjivo i nešto što svako mora da oseti za sebe. Ovu reviju smatram svojim jakim startom i donela mi je dodatnu sigurnost u moj potencijal,na čemu sam veoma zahvalna.''

Srpska manekenka nosila PRADA reviju TikTok/nikolina_vrekic