Nova inspirišuća parola na naslovnici ELLE magazina otvara čitavo polje pitanja o našoj ličnoj perspektivi - da li je ona zaista naša ili normirana i tuđa? Baš kao i razmišljanja, stavovi i duboka uverenja. Jesu li iskonska i prava ili društveno modifikovana? I kako da ponovo čujemo svoj glas i (zaista) verujemo svojoj perspektivi?

Oktobarski editorijal ELLE X HONOR ilustruje nam spoj mode i tehnologije u najboljem smislu, kao i kako se monohromatske siluete spajaju sa jesenjim teksturama i HONOR 90 kao ultimativnim stilskim gadgetom!

Fashion kategoriju obeležavaju Elle saradnik Petar Spasojević i Elle novinarka Natalija Knežević koji nas vode na Nedelje mode u Kopenhagenu i Budimpešti, a tu je intervju sa domaćim brendom SHASH. Inspiracija CHANEL-om otelotvorena je u fenomeološkom tekstu istoričara mode Stefana Žarića o Mademoiselle u (ne)milosti istorije, kao i intervjuom sa Isabelle Fiemeyer koja je o njoj objavila nekoliko knjiga.

Put preispitivanja započinjemo uz Ninu Racić koja nam demistifikuje "imposter" sindrom; Maja Savićević u svom tekstu nežno sugeriše da prihvatimo sebe i svoj haos u celosti, dok Ivana Džamić Mladenović objašnjava zašto je premisa o čekanju emotivnog partnera koji bi nas ispunio - pogrešna.

U svojoj kolumni, Brana Antović se osvrće na sport kao izvor svetlosti i radosti čitave nacije, Jelena Riznić na temu ženske (ne)solidarnosti, dok Anja Ivanović u svojoj foto reportaži sa beogradskog Prajda prenosi snažnu poruku kako "nismo ni blizu" pravima koja bi LGBTI+ trebalo da ima u Srbiji.

Glavna i odgovorna urednica: Teodora Bogdanović 
Web urednica: Tara Đukić 
Web novinarka: Natalija Knežević 
Art direktorka: Tijana Stamenković

Foto: VLADIMIR ILIĆ 
Stajling: MILA ĐENIĆ 
Frizura: Dragan Taubner U.H.S. TAUBNER sa Wella Professional Serbia 
Šminka: MARIJA STOŠIĆ 
Model: Jelena Tešić za J’S Managment 
Asistent stiliste: NIKOLA ĐAČIĆ