Na temelju čvrstih zajedničkih vrednosti i ljubavi prema lepoti, ženama i parfemima, juče smo organizovali ELLE X BURBERRY GODDESS brunch u predivnom ambijentu restorana Sava Sava concept-a, a tokom kojeg je predstavljen novi luksuzni parfem Burberry Goddess.

TTP09580.jpg
PREDRAG Djokic/TEATARPRO produkcija 

Dvadeset pažljivo odabranih gostiju uživalo je na laganom septembarskom povetarcu u brunchu koji je odisao boho vibe-om zahvaljujući Studio Mušmula dekoraciji, opuštajući se uz lagane muzičke taktove Piano Dua. Na samom početku, gostima se obratila glavna i odgovorna urednica ELLE magazina, Teodora Bogdanović, koja je pozvala goste da osete moćnu privlačnost novog Burberry Goddess parfema.

TTP09879.jpg
PREDRAG Djokic/TEATARPRO produkcija 

Među odabranim zvanicama iz sveta mode, lepote i kulture bili su Ena Jović, Aleksandra Bojović, Mima Zečević, Iva Bataković, Vanja Milićević, Brana Antović, Una Krlić i mnogi drugi.

TTP09740.jpg
PREDRAG Djokic/TEATARPRO produkcija 

Za welcome drink pobrinula se destilerija Sava Sava concept-a koja je specijalno za ovaj događaj kreirala primamljivi koktel sa Dživdžan Craft Gin tonikom. Poseban retro detalj bila su kolica sa Gram Beograd sladoledom čiji su ukusi inspirisani upravo Burberry Goddess parfemom: vanilom, kakaom, badem-lavandom i pomorandža-đumbirom.

TTP09888.jpg
PREDRAG Djokic/TEATARPRO produkcija 

Burberry Goddess parfemska voda priča priču o samootkrivanju, samopouzdanju, snazi i ljubaznošću. Ovaj jedinstveni miris napravljen je sa veganskom formulom koju predvodi moćan trio vanile. Na vrhu je infuzija vanile sa drvenim tonovima, u srcu kavijar od vanile bogate slatkoće, a u osnovi apsolut vanile obogaćen blistavom lavandom.

TTP09583.jpg
PREDRAG Djokic/TEATARPRO produkcija 

Novi Burberry Goddess miris čeka vas u Jasmin parfimerijama.

U galeriji pogledajte više fotografija zvanica.

PREDRAG Djokic/TEATARPRO produkcija ELLE X BURBERRY GODDESS