Sviđa nam se činjenica da crne pantalone dobijaju dosta prostora ove sezone, i iako teško da su odevni predmet koji bi se ikada mogao smatrati „in“ ili „out“, ipak je lepo videti kako fashion ljudi gravitiraju ka nečemu što je tako vanvremenski. Ako ste sreće da pronađete savršen par crnih pantalona, u startu već znate da ćete ih nositi još mnogo, mnogo godina.

Jasno je da nismo sami u svojoj ljubavi prema crnim pantalonama jer ne možete da skrolujete kroz Instagram, a da ne naiđete na par, bilo da je u pitanju stil širokih nogavica, stil sa porubom ili klasičan ravan model.

Da bismo vam dokazali prilagodljivost ovog must have komada, zaokružili smo sedam outifta koji su usredsređeni na crne pantalone. Nastavite da skrolujete da biste videli kako trendseterke ove sezone nose svoje omiljene crne pantalone.

1. Bela košulja + ravne sandale

Šta može biti klasičnije od kombinacije crnih pantalona sa belom košuljom? Za aktuelniji prizvuk birajte iteracija kratkih rukava. Uz dodatak ravnih cipela, ovo je izgled koji možete nositi bilo gde i osećati se doterano.

2. Teksas košulja + kačket + patike

Crne pantalone mogu biti sinonim za stil radne odeće, ali možete da im date neograničen vibe - sve što vam treba je teksas košulja, kačket i retro prizvuk.

3. Kožni blejzer + bra top + torba na rame

Ulepšajte svoje crne pantalone uz dodatak grudnjaka ( koji je tako u trendu) i kožnog blejzera za večernji look koji ćemo nositi i jesen.

4. Košulja na pruge + sandale na potpeticu

Za klasičan look, nećete pogrešiti ukoliko izaberete suptilne pruge, crne pantalone i zlatan nakit. Ovo je look koji je večan!

5. Top + slingback cipele

Ako tražite lagani večernji look, pokušajte da uparite svoje omiljene crne pantalone sa trendi topom i štiklama. Jednostavno, a efikasno!

6. Štrikani top + ribarske sandale

Ako više volite ležerniji stil, stilizujte par ležernih crnih pantalona sa ribarskim sandalama, koje ovog leta nosi svaka trendseterka. 

7. Korset top + japanke sa platformom

Ako volite estetiku Y2K, zašto ne biste uparili crne pantalone sa glomaznim japankama na platformu i pamučnim topom u službi korseta za sjajno finiširan look?