Spoiler alert: Ako volite jarke boje, ovo možda nije prava modna tema za vas. Međutim, ako ste zainteresovani da saznate sigurnu formulu da vaši outfiti izgledaju premium, predlažemo da nastavite da čitate ovaj tekst.

Najjednostavniji način da vaše modno izdanje izgleda što bolje i luksuznije jeste odabir boja, a neke od onih koje ćemo navesti kao trend za predstojeću jesen, zasigurno već posedujete u vašim ormanima. Na pragu jeseni, savršen je trenutak da iznova sortirate odeću u vašem garderoberu. Često je preslaganje vaših odevnih predmeta i ponovno upoznavanje sa njima prvi korak ka usavršavanju jesenje estetike za novu sezonu. 

Dakle, ovo su 3 najluksuznije boje koje će biti u trendu za jesen 2023. godine.

1. Teget

Postoji dobra šansa da ukoliko ste ljubitelj palete neutralnih boja verovatno već imate delove odeće u navy nijansi. Ova klasična nijansa zapravo će biti jedan od trendova za jesen, iskoristite to!

2. Braon

Modni zaljubljenici već su prihvatili raskoš koju donose nijanse braon boje - bezvremenske nijanse koja se potpuno uklapa u jesenje okruženje, dajući topao i uglađen pečat bilo kom stajlingu. 

3. Bordo

Duboka nijansa bordo boje jedna je od luksuznijih boja koju možete poneti ove jeseni. Razmislite o blejzeru ili pantalonama u bordo boji - to će vam olakšati slaganje svakodnevnih outfita.