Straight leg farmerke dobile su ozbiljnu konkrenciju nakon godina i godina dominacije - farmerke širokih nogavica. Taj trend dominiraće narednih meseci, što posebno veseli sve ljubitelje estetike 70-ih, ali i udobnijih krojeva.

Ekstremno lepršava silueta takvih farmerki savršeno se uklapa u svaku garderobu, bilo da u jesen i zimu obožavate da nosite široke bluze ili uske rolke. Sjajno izgledaju i ispod dugih kaputa, te odaju utisak elegancije, a velika je prednost što ih možete nositi u kombinaciji s gležnjačama.

U nastavku donosimo najbolje odevne kombinacije s farmerkama širokih nogavica. 

1. Kožni mantil + bele čizme

Kožni mantili su veliki jesenji trend, pa ih je logično kombinovati s ovim farmerkama. Odlučite se za one u bež boji i dodajte im par belih čizama kako biste zaokružili elegantan look.

 2. Široka košulja + cipele na špic

Overisize košulja ide uz gotovo sve, ali proporcije su posebno zanimljive s farmerkama širokih nogavica, dok će dobar par cipela na špic uravnotežiti celu kombinaciju.

3. Vintage blejzer + mini torbica

Za svečanije prilike, obucite farmerke širokih nogavica s pripijenim vintage blejzerom (što su ramena naglašenija, to bolje) i mini torbom.

4. Štepana jakna + chunky čizme

Ubrzo ćemo iz ormara izvaditi prošivenu pufer jaknu. Iskombinujte je s farmerkama širokih nogavica i chunky čizmama koje su hit poslednjih sezona.

 5.Kardigan + klompe

Toplo pletivo biće nam go-to uniforma narednih meseci, a zašto ne iskoristiti poslednje toplije dane ove godine za kombinaciju s farmerkama i klompama?